Thursday, April 19, 2007

Lisää kirpputorilöytöjä


Viime viikolla löysin kirpputorilta tällaisen 1940 - 1950-luvun paperinukkearkin! Piirustustapa ja vaatteiden tyyli viittaavat 40-lukuun, mutta voisi tämä kai olla 50-luvun alustakin. Ihan alkuperäinen kuitenkin taatusti, niin painojäljestä kuin pahvista päätellen.
Panin arkin myyntiin Huuto.netiin, vaikka tietysti toisaalta houkuttelisi pitää se itse. Mutta kun kaikkea ihanaa ei voi kerätä omaksi, niin kovin kuin haluaisikin! On kumminkin kiva nauttia tästä jonkin aikaa.

Sunday, April 15, 2007

Löydä oma tyylisi, Eeva



























Joskus vain sattuu olemaan onnenpäivä! Eräänä perjantaina muutama viikko sitten kiertelin taas naapurikaupungin kirpputorilla, ja huomiotani kiinnitti pöytä, jossa kaikki kirjat oli alennettu puoleen hintaan. Silmäilin nopeasti kirjat läpi, ja silmääni osui keltainen selkämys, jossa luki: Löydä oma tyylisi, Eeva. Jotenkin tuntui, että siinä saattaisi olla jotain minua kiinnostavaa - niinpä tartuin kirjaan, joka osoittautui nimimerkki Ilonan kirjoittamaksi ja muotipiirtäjälegenda Kyllikki Raustilan upeasti kuvittamaksi pukeutumis- ja tyylioppaaksi vuodelta 1945! Alkuperäinen hinta oli 2 euroa, joten jouduin pulittamaan tästä ihanuudesta peräti euron...